AC/DC -  IRON MAN 2 Vinyl

AC/DC - IRON MAN 2 Vinyl

Normale prijs
Normale prijs
Inclusief btw

180gr. / Soundtrack
2-LP Holland
High Quality
Iron Man 2 is een album van AC/DC, uitgebracht in 2010. Iron Man 2 bevat o.a. de nummers: “Shoot To Thrill”, “Guns For Hire”, “T.N.T.”, “Hell Ainªt A Bad Place To Be” en vele anderen. Het album betreft een High Quality rock 2-LP.

1. Shoot To Thrill
2. Rock 'N Roll Damnation
3. Guns For Hire
4. Cold Hearted Man
5. Back In Black
6. Thunderstruck
7. If You Want Blood (You've Got It)
8. Evil Walks
9. T.N.T.
10. Hell Ainªt a Bad Place To Be
11. Have a Drink On Me
12. The Razor's Edge
13. Let There Be Rock
14. War Machine
15. Highway To Hell