Regular price
Sale price
Regular price
Sold out
Unit price
Tax included.

2-CD Holland
Deluxe Edition, Limited Edition
Naar aanleiding zijn 95ste verjaardag, dookTony Bennett opnieuw de studio in met Lady Gaga om een nieuw album op te nemen: ze zongen er jazzcovers en Cole Porter-standards in. De eerste single van hun album, is 'I Get A Kick Out Of You', en het werd een vrolijke reünie van Gaga en crooner Tony. Het album is beschikbaar in 3 edities: standaard CD, deluxe 2 CD, standaard LP. Op de tweede schijf van de deluxe versie staan de live nummers van het Cheek to Cheek concert uit 2014 dat in New York werd opgenomen.

- 1 -
1. It's De-Lovely
2. Night and Day
3. Love For Sale
4. Do I Love You
5. I've Got You Under My Skin
6. I Concentrate On You
7. I Get a Kick Out of You
8. So In Love
9. Let's Do It
10. Dream Dancing
11. Just One of Those Things
12. You're the Top
- 2 -
1. Anything Goes
2. Cheek To Cheek
3. They All Laughed
4. Lady's In Love With You
5. Nature Boy
6. Goody Goody
7. How Do You Keep the Music Playing?
8. Bang Bang (My Baby Shot Me Down)
9. Bewitched, Bothered and Bewildered
10. Firefly
11. I Won't Dance
12. Don't Wait Too Long
13. I Can't Give You Anything But Love
14. Lush Life
15. Sophisticated Lady
16. Let's Face the Music and Dance
17. Ev'ry Time We Say Goodbye
18. But Beautiful
19. It Don't Mean a Thing (If It Ain't Got That Swing)